Услови коришћења

ЗУОВ ЕДУ УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

 

Услови коришћења

ПАЖЊА: УПОТРЕБА ЗУОВ ЕДУ АПЛИКАЦИЈЕ ИМПЛИЦИРА ДА ПРИХВАТАТЕ ОВЕ УСЛОВЕ И ДА СТЕ САГЛАСНИ СА ТИМ ДА ВАС ОБАВЕЗУЈУ И ДА ПОСТУПАТЕ У СКЛАДУ СА СВИМ ЗАКОНИМА И ПРОПИСИМА КОЈИ СЕ ПРИМЕЊУЈУ. 

Шта је ЗУОВ ЕДУ?

ЗУОВ ЕДУ је едукативна платформа. Шта више, реч је о десктоп и мобилној апликацији која се налази на серверу за пружање различитих врста образовних услуга за крајње кориснике, како је овде описано. ЗУОВ ЕДУ м-Леарнинг платформа је скуп интегрисаних модула која управља читавим циклусом образовања и обуке, заснована на Моодле ЛМС. Она обухвата области процене способности (компетенција), ауторизованог курса, упис и одобрење, резултате курса, онлајн процене, праћење напретка, оцену курса, гејмификована контролна табела на нивоу курса, као и за све курсеве и извештаје студената. Све ЗУОВ ЕДУ апликације (десктоп и мобилне) ће носити заједнички назив ЗУОВ ЕДУ апликације или ЗУОВ ЕДУ платформа или само ЗУОВ ЕДУ. 

ЗУОВ ЕДУ је доступна на интернету и технички је пружа Завод за унапређивање образовања и васпитања.

ЗУОВ ЕДУ је окренута ка људским корисницима и аутоматизованим системима.

Употреба ЗУОВ ЕДУ Апликација

Ако преузмете софтвер (‘’ЗУОВ ЕДУ апликације’’) са ЗУОВ ЕДУ платформе употреба ЗУОВ ЕДУ апликација је предмет ових Услова коришћења. Додатни услови лиценцирања ЗУОВ ЕДУ апликације могу бити додатак овим Условима коришћења за специјалне ЗУОВ ЕДУ апликације. Не можете преузети или инсталирати ЗУОВ ЕДУ апликације све док не прочитате и прихватите ове Услове коришћења и све примењиве услове лиценцирања за специјалну ЗУОВ ЕДУ апликацију.


У СВИМ СЕГМЕНТИМА РАДА НА ЗУОВ ЕДУ ПЛАТФОРМИ (ДЕСКТОП ИЛИ МОБИЛНИМ АПЛИКАЦИЈАМА) ВАЖЕ ОПШТИ УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА КОЈЕ ЈЕ ПРОПИСАО ЗАВОД ЗА УНАПРЕЂИВАЊЕ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА И КОЈИ СУ ИСТАКНУТИ НА АДРЕСИ https://zuov.gov.rs/uslovi-koriscenja-licenca/


Контакт

Сва комуникација, да би се сматрала ваљаном, у вези са овим Условима мора бити усмерена на:

 Завод за унапређивање образовања и васпитања

Фабрисова 10

11040 Београд

Србија

 Е-маил: info@zuov.gov.rs

Веб локација: https://zuov.gov.rs


Последња измена: Tuesday, 11. June 2019., 14:25